Rietmatten op rol

Wanneer je rietmatten besteld bij de Rietmattenspecialist dan worden de rietmatten op rol geleverd. Of je nu kiest voor gepelde rietmatten, ongepelde rietmatten of de dikke rietmatten. Doordat de rietmatten op rol worden geleverd brengt het een aantal voordelen met zich mee.

Allereerst wordt het vervoeren van de rietmatten gemakkelijker en eenvoudiger. Doordat de rietmatten op rol worden geleverd, kunnen ze opgestapeld worden en dus makkelijker vervoerd worden.

Ten tweede behouden de rietmatten op deze manier hun kwaliteit. Doordat ze opgerold worden, is de kans op beschadigingen klein en blijven de rietmatten op deze manier het mooist.

Ten derde is het voor de klant ook beter. Wanneer de rietmatten geleverd worden kunnen ze de rieten mat met gemak uitrollen op de plek waar ze de mat willen hebben. Als je na een tijdje de mat wilt verplaatsen, dan kan je de mat vervolgens ook weer makkelijk inrollen en weer uitrollen op de nieuwe plek. Ideaal toch?

Ten vierde neemt de mat weinig ruimte in bezit. Als je de rieten mat wilt oprollen en wilt opbergen dan kan dit gemakkelijk doordat het weinig ruimte in bezit neemt. Onze tip is wel om de rieten mat overdekt op te slaan, zodat de kwaliteit van de mat wordt behouden.